Voordelige kappersbenodigdheden

Voordelige kappersbenodigdheden

Samenvatting Artikel

Als kapper of barber kunt u niet veel zonder de beste scharen, föhns, tondeuses en andere benodigdheden. Echter kunnen de producten van topkwaliteit ook wel een heftig prijskaartje hebben. Voor de net afgestudeerden of de beginnende kappers en thuiskappers hebben we een aantal voordelige kappersbenodigdheden gevonden. Lees snel verder!

1. Kappersscharen

Kunnen knippen zonder arm- en schouderklachten is de droom van elke kapper of barber. Daarom raden we een kwalitatieve, maar betaalbare kappersschaar aan. De beste kappersscharen geven optimaal knipcomfort met een ergonomisch design en scherpe messen. Probeer de Jaguar kappersscharen. Deze zijn van topkwaliteit en worden door veel kappers en haarprofessionals over de hele wereld gebruikt, maar toch erg betaalbaar voor beginnende kappers.

2. Tondeuses

Voor het perfectioneren van korte kapsels heeft u een krachtige tondeuse nodig. Deze komen in diverse praktische stijlen qua design, uitvoering en functionaliteiten. Bovendien kunt u kiezen uit draadloze tondeuses, of tondeuses met snoer. Heeft u een beperkt budget? Dan zal een Wahl tondeuse ideaal zijn. Wahl is marktleider op het gebied van tondeuses en de tools zijn krachtig en stil.

3. Trimmers

Trimmers zijn wat lichter dan tondeuses. Terwijl een tondeuse wordt gebruikt voor grove werk, wordt een trimmer gebruikt voor echt precisiewerk. Hiermee kunt u contouren, het haar achter de oren of de bakkebaarden bijwerken. Ook de trimmers komen in een draadloze variant, maar natuurlijk kunt u kiezen voor de gewone trimmer met snoer. Een hoogwaardig merk dat we aanraden is Andis. Ook dit merk wordt wereldwijd door kappers en barbers gebruikt.

4. Borstels en kammen

Borstels en kammen zijn over het algemeen vrij betaalbaar. Hiermee krijgt u een glad gestyled coupe door het haar voorzichtig van aanzet tot de punten te strijken. Borstels en kammen van het merk Jaguar hebben een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Wilt u een complete kammenset? Deze zijn ook verkrijgbaar van het merk Jaguar.

Meer voordelige producten?

Wilt u meer lezen over voordelige kappersbenodigdheden? Houd dan Tijd voor Besparen in de gaten voor meer bespaartips. Wij voorzien de website regelmatig van blog artikelen met betrekking tot besparen op energie, geld, water en meer.

Meer artikelen

Budgetvriendelijk intiem leven

Betaalbare opties voor love toys

Een duurzame en elektrische vierwielfiets

Stucwerk schilderen