Voordelig en slim kerstpakketten inkopen

Kerstpakketten inkopen afbeelding 01

Samenvatting Artikel

December is altijd een feestelijke maand, daarmee is het ook één van de drukste maanden van het jaar. Het personeel moet hard werken en de werkdagen zijn lang. Kerstmis betekent vaak het einde van deze hectische periode. Dit is dan ook het perfecte moment om uw personeel te verrassen en verwennen. De meeste werkgevers verwezenlijken dit door een kerstpakket te geven. Als u veel personeel in dienst heeft, dan kunnen de kosten al snel oplopen als u voor iedereen een kerstpakket moet kopen. Maar u wilt tegelijkertijd het personeel ook niet teleurstellen. Daarom geven wij in dit artikel een aantal handige tips zodat u voordelig en slim kerstpakketten kunt inkopen.

Houd aanbiedingen omtrent kerstpakketten in de gaten 

Het klinkt misschien als een open deur, maar het is belangrijk dat u goed de aanbiedingen in de gaten houdt. Op deze manier kunt u een hoop geld besparen, zeker als u voor veel mensen tegelijk een kerstpakket moet kopen. Controleer regelmatig de websites van verschillende groothandelaren om te kijken of zij eventueel aanbiedingen hebben. Daarnaast is het ook verstandig om er vroeg bij te zijn. Als u op het laatste moment op zoek gaat naar kerstpakketten, dan kunt u er zeker van zijn dat u te veel geld zal betalen. Daarom raden wij u aan om uw zoektocht al in de zomer te beginnen, want de prijzen zijn altijd het laagst als niemand eraan denkt. 

Maak zelf een kerstpakket 

De meeste mensen bestellen altijd een kerstpakket bij de groothandel, maar wist u dat u ook heel eenvoudig zelf een kerstpakket kunt samenstellen. Het enige dat u nodig heeft, zijn een grote doos, leuke versieringen en verrassingen om de doos mee te vullen. Hieronder staan een aantal producten gesommeerd die leuk zijn voor in het kerstpakket: 

  • Wijn: een goed fles wijn hoort thuis in een luxe kerstpakket. 
  • Chips & pinda’s: deze versnapering horen standaard thuis in ieder kerstpakket. 
  • Sokken: iedereen houdt ervan om sokken te krijgen voor kerstmis, daarom mogen deze absoluut niet ontbreken in het kerstpakket. 
  • Boeken: de kerstdagen zijn een periode van ontspanning en hoe kan iemand zich beter ontspannen dan met een goed boek?
  • Zuurgoed: zure snoepjes zijn door iedereen geliefd, altijd leuk voor in het kerstpakket!
  • Kaarsen: deze donkere dagen hebben wat licht en gezelligheid nodig. 
  • Popcorn: altijd lekker voor bij een romantische kerstfilm. 
  • Kaasplank: dit is een duurzaam voorwerp waar uw personeel nog lang van zal genieten, uiteraard is het ook smakelijk om een bijpassende kaas in de doos te stoppen. 

Kies voor een klein kerstpakket

Vindt u het toch te veel werk om zelf een kerstpakket samen te stellen, maar wilt u wel op de kosten besparen? Dan kunt u het beste voor een klein kerstpakket kiezen met weinig producten. Denk erom dat het gebaar het belangrijkste is, een groter kerstpakket betekent niet dat u meer waardering heeft voor uw personeel! 

Meer artikelen

Budgetvriendelijk intiem leven

Betaalbare opties voor love toys

Een duurzame en elektrische vierwielfiets

Stucwerk schilderen